Skip to content

Діти Дніпра у сквері Героїв безкоштовно катаються на атракціонах

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Вихованці двох центрів соціальної реабілітації дітей завдяки програмі міського голови Бориса Філатова «Місто людей» безкоштовно покаталися на різних атракціонах у сквері Героїв. Протягом дня діти каталися у тому числі на паровозі, квадроциклах, різних дитячих машинах, плигали на батуті тощо. Рідні брат і сестра – восьмирічна Віолета та семирічний Ігор неабияк раді такому дозвіллю.

«Видався чудовий день. Нам дуже сподобалось кататися на атракціонах, особливі враження від квадроциклів – неймовірні відчуття», — говорять діти.

З травня місяця почала діяти програма міського голови Бориса Філатова «Місто людей», завдяки якій діти Дніпра можуть відвідувати атракціони безкоштовно. В рамках благодійної ініціативи підписано меморандум з підприємцями — власниками атракціонів.

«Завдяки такій співпраці з підприємцями діти можуть безкоштовно кататися на атракціонах у різних куточках міста. Спеціальний графік відвідувань розміщено на офіційному порталі муніципалітету. Там же вказано як можна подати заявку. Є певні дні для відвідувань дітей-інвалідів, дітей учасників АТО, дітей з дитбудинків. Відпрацювали це питання також з батьками, у яких діти знаходяться під опікою. Загалом таким чином усі діти Дніпра віком до 12 років мають змогу безкоштовно відвідувати атракціони за певним графіком», — сказала куратор програми «Місто людей» Катерина Смирна.

За словами радника міського голови, куратора проекту Одарки Білої, зазначена програма розширюватиметься і незабаром на маленьких дніпропетровців очікують іще приємні сюрпризи, які будуть оголошені наступного тижня.

«Вже є звернення від підприємців нашого міста розвивати програму «Місто людей» і радувати маленьких дніпрян. Ми в свою чергу дуже раді такій активній позиції городян і закликаємо усіх, хто хоче долучатися до співпраці», — додала Одарка Біла.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: