Skip to content

Чоловік напився горілки та вбив свою неповнолітню доньку

Юлия Мухина

Юлия Мухина

убил1
Це
нещастя трапилося близько 7 години вечора 4 липня. До Довгинцівського відділення поліції Криворізького відділу ГУНП в Дніпропетровській області зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що батько вбив свою доньку та побив дружину.

Про це повідомили у нацполіції.

Виїздом на місце правоохоронці встановили всі обставини цієї трагедії. Того вечора чоловік прийшов додому в стані алкогольного сп’яніння та на цьомуґрунті в нього виникла сварка зі своєю дружиною, яка в подальшомупереросла в бійку. В ході бійки їхня донька намагалась розборонити батьків, в результаті чого їй теж дісталося від батька, який наніс своїй неповнолітнійдонці декілька ударів руками в область тулубу та голови, після отриманихударів дівчинка впала на підлогу без ознак життя.

Раніше 36-річний чоловік вже притягався до кримінальної та адміністративноївідповідальності за насильство в сімї, так минулого року чоловік нанісстаршій 16- річній прийомній донці, 4 ножових поранення в живіт. Черезпостійні перенесення судових засідань чоловік за скоєне перебував піддомашнім арештом. В даній сімї п’ятеро дітей, віком від 5-до 16 років.

СВ Криворізького ВП внесено відомості до ЄРДР за ч.2 п.2 ст. 115 КК України. Відносно даного громадянина в порядку ст. 208 КПК обранозапобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Матеріали даної справинаправлено до суду для прийняття рішення.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: