Skip to content

Скоїв замах на вбивство і покінчив життя самогубством

Юлия Мухина

Юлия Мухина

0103 липня до чергової частини Кіровського (Центрального) відділення поліції надійшло повідомлення, що на вул. Княгині Ольги (Горького) патрульні поліцейські зупинили автомобіль служби таксі, за кермом якого перебував чоловік із тілесними ушкодженнями.

Виїздом на місце слідчо-оперативна група встановила, що водій таксі о 23-00 отримав останній виклик на вул. С. Ковалевської. Під час поїздки пасажир, ймовірніше за все з метою заволодіння автомобілем, завдав чоловікові кілька ударів ножем у живіт. У шоковому стані водій не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дерево.

Задля затримання зловмисника поліцейські відразу ж почали відпрацювання прилеглої території, де сталася пригода. За 100 метрів від жертви правоохоронці знайшли кинутий верхній одяг, ймовірно потенційного зловмисника, зі слідами крові.

В цей час оперативникам повідомляють, що співробітники відділення поліції на станції Дніпропетровськ — Головний затримали чоловіка, 1984 р.н., який підозрюється у крадіжці сумки з речами. Аналізуючи версію, що нападник міг заволодіти чужим одягом аби замінити власний, правоохоронці вирушили до колег.

По приїзду на оперативників вже чекає інша інформація, — запрошений для проведення слідчих дій чоловік здійснив спробу самогубства, завдавши канцелярськими ножицями собі удар в шию.

Громадянина негайно було доставлено до лікарні та надано невідкладну допомогу. На той момент загрози життю чоловіку за висновками медиків не було.

За іронією долі в сусідній палаті під наглядом лікарів знаходився постраждалий таксист, який за фотографією впізнав свого кривдника, не здогадуючись, що той знаходився за стіною.

Наступного дня слідчі готували документи аби вручити письмове повідомлення про підозру чоловіку за скоєння особливо тяжкого злочину. Однак з лікарні повідомили, що громадянин 1984 р.н., який поступив з діагнозом спроби суїциду, щоб уникнути покарання, покінчив життя самогубством викинувшись з сьомого поверху лікарні.

Джерело: npu.gov.ua

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: