Skip to content

Хорватія чекає на відпочинок 150 дітей і 100 бійців АТО (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

     «Діти бійців АТО і надалі відпочиватимуть у Хорватії», — консул Хорватії в Україні Івіца Піріч

Дніпро з неформальним візитом відвідав почесний консул Хорватії в Україні Івіца Піріч. У Дніпропетровській міській раді він зустрівся з дітьми, які відпочили у Хорватії та їх батьками. Поважний гість ознайомився в фотовиставкою, що розміщується на першому поверсі міськради – це фотороботи дітей з відпочинку на березі моря у Хорватії. Спілкуючись з Івіцею Пірічем, щасливі і радісні дітлахи, їх батьки подякували почесному консулу за відпочинок, а також поділилися враженнями від поїздки.

«Дуже сподобався відпочинок у Хорватії, дуже красиве море, природа», — сказала восьмирічна Аня.

Відпочинок якраз припав на день народження  Івана.

«Дзеркально чиста вода, багато крабів, їжаків, численні екскурсії, і приємно, що свій день народження відсвяткував у Хорватії серед своїх однолітків», — розповів хлопець.

У хорватському місті Оміш, у таборі на березі моря відпочили 45 дітей бійців АТО з Дніпра. Поїздка стала можливою завдяки підтримці міського голови Бориса Філатова, який знайшов благодійників, які взяли на себе фінансовий бік питання з оформленням документів. Ініціював подорож почесний консул Хорватії в Україні Івіца Піріч.

«Хорватія пережила подібну ситуацію, яка зараз в Україні. У своїй країні я все це пройшов і розумію, як зараз важко вашій країні, тому і зініціював таку благодійну акцію. Загалом на сьогодні у Хорватії вже відпочили 450 дітей бійців АТО, із зони, де вона проводиться, а також 100 поранених бійців. До кінця літа ще 150 дітей і 100 бійців поїдуть на відпочинок до нашої країни», — зазначив Івіца Піріч.

За словами радника міського голови Одарки Білої, влада Дніпра й надалі буде робити  все можливе, аби допомагати родинам бійців АТО.IMG_6780IMG_6782IMG_6795IMG_6804IMG_6816IMG_6821

Категория: Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: