Skip to content

Ід мубарак! Благословенного свята!

Людмила Гейко

Людмила Гейко

ФилатовДорогі друзі!

Від імені нашої багатонаціональної та мультиконфесійної громади міста Дніпро, його міської ради і від себе особисто з великою радістю поздоровляю всіх мусульман міста зі святом Ураза-Байрам (Ід аль-Фітр) – «Свято розговіння», що відзначається на честь закінчення посту у місяці Рамадан.

Після місяця очищення, духовного самовдосконалення і самообмеження ви з великою радістю зустрічаєте одне із головних свят ісламського календаря Ураза-Байрам.

Глибоким духовним смислом наповнена традиція святкувати його не тільки разом із рідними та близькими, але й із сусідами, друзями, співгромадянами, розділяти свою радість і помножувати її у світі. Я дуже радий, що ісламські організації відзначають цей день як міське свято разом із городянами всіх конфесій, разом з усіма нами.

У ці дні мусульманам наказано особливо жертвувати на благочинність, помножувати добрі справи, допомагати нужденним і тим, що страждають, і це важливий приклад для всіх нас – прагнути зробити так, щоб свято кожного додавало радості всім.

Бажаю всім мусульманам ясного свята Ураза-Байрам, багато щастя в їх родинах, згоди і гармонії, і хай послугує цей день зміцненню етноконфесійного миру і злагоди в нашому місті.

Ід мубарак! Благословенного свята!

Свято

 

Фото зі сторінки у ФБ Edgar Ahatovich Devlikamov.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: