Skip to content

Робочий візит Сергія Пашинського на базу «ДНІПРО-1»

Людмила Гейко

Людмила Гейко

30 червня на базу полку «Дніпро-1», в рамках робочого візиту до міста, приїхав Сергій Пашинський, народний депутат та голова наглядової ради ДК «Укроборонпром».

pashinskyТакож на зустрічі були присутні народний депутат Юрій Береза та командир полку Олександр Рашевський, які провели екскурсію по базі.

Особливу увагу гість приділив спілкуванню зі спеціалістами аероророзвідки та бронетанкової групи. Зокрема, він зазначив, що потенціал конструкторського бюро полку достатньо потужний. І завдяки напрацюванням спеціалістів аеророзвідки, «Дніпро-1» згодом зможе робити GPS — коригування артилерійського вогню ЗСУ під час ведення бойових дій на Сході України.

В бронетанковій групі Сергію Пашинському продемонстрували відео випробувань МТЛБ на полігоні, яке було відремонтовано Жовтоводськими волонтерами. Також, голова «Укроборонпрому» пообіцяв лобіювання матеріальної та технічної підтримки з боку держави для ремонту військової техніки полку «Дніпро-1» (МТЛБ, БРДМ та інших бронемашин).

Додатково він відвідав «Южмаш» та «Агросоюз», де провів декілька зустрічей з питань їх потенціалу та можливостей, які напряму впливають на підвищення обороноздатності країни, яка значно поліпшилася за останні роки. Від питання про вивід особового складу на передову ухилився, зазначивши, що зараз подібні функції виконують ЗСУ та Нацгвардія, а перед співробітниками полку «Дніпро-1» стоять інші важливі завдання – захист населення від терористичних, сепаратистських настроїв та криміногенних процесів, що деструктивно впливають розбудову нової держави та суспільство.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: