Skip to content

До 3 тисяч гривень для дітей-сиріт (ФОТО)

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

В дніпропетровському Будинку органної та камерної музики 120 розумних і активних дітей регіону отримали обласні стипендії.

5

Як зазначив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Каміль Примаков, усі розумники і розумниці — діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Всі вони за підсумками навчального року показали найвищий рівень знань.

— Обласну стипендію, яку започаткували ще у 1997-му році, цього разу отримали учні 5-11 класів та студенти, — сказав він. – Та цьогоріч, вперше за останні 5 років, її розмір збільшили. Стипендія для школярів зросла з 1,5 до 2,5 тисячі гривень, для студентів технікумів та вишів — з 2,5 до 3 тисяч гривень.

2

Крім грошової винагороди стипендіатам вручили квіти, свідоцтва та пам’ятні подарунки, влаштували прекрасний концерт.

4

Разом з іншими святом насолоджувалася і студентка профтехучилища №75 Юлія Ігнатова. Вона зізналася, що стати стипендіатом не важко. Головне – старання. Особисто для неї стипендія – це гарна мотивація, яка стимулює до кращого навчання. Отримані гроші дівчина планує витратити на поїздку до моря. Взагалі ж,  Юлія отримує стипендію облдержадміністрації за успіхи у навчанні вісім років поспіль. Нещодавно вона підтвердила високий рівень знань, складаючи ЗНО. Тепер у планах – вступ до вишу.

1

6

Юлія Бабенко.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: