Skip to content

На Дніпропетровщині затримано 9 осіб з арсеналом зброї (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

оружие25 червня правоохоронці вилучили у молодиків 2 автомати Калашникова, один з яких з глушником, 6 пістолетів з патронами — 2 травматичної дії та 4 бойових, 3 ножа, кастет, 6 бронежилетів та балаклави.

оружие1

Серед затриманих двоє чоловіків вже були раніше засудженими, 4 особи раніше несли службу у зоні АТО. Всі затримані виявилися мешканцями обласного центру та Дніпропетровської області — один — з м. Покров, один — з м. Марганець, решта — мешканці Дніпра.

оружие2

Зловмисників затримали нікопольські поліцейські спільно з працівниками управління кримінальної поліції ГУНП в Дніпропетровській області поблизу м. Марганець в районі дамби Каховського водосховища. Молодики пересувалися на двох позашляховиках.

оружие3

Наразі проводяться необхідні слідчо-оперативні заходи та експертизи, слідчі встановлюють походження зброї та наміри затриманих.

оружие4

Їх дії затриманих кваліфіковано за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

оружие5

оружие6

оружие7

оружие8

оружие9

Джерело: npu.gov.ua

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: