Skip to content

Під лінією електропередач згоріло 1000 кв.м складу, 2 мікроавтобуси та 2 вантажівки (ФОТО, ВИДЕО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

А також пошкоджено дві повітряні лінії електропередач потужністю 150 кВ, що призупинило роботу каналізаційної насосної станції.

Сьогодні, 26 червня о 01:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла  по вулиці Байкальській в Індустріальному  районі  міста Дніпро, повідомляє ГУ ДСНСУ в Дніпропетровській області.

DSC_0130 DSC_0131 DSC_0122Пожежа виникла на ділянці несанкціонованого зберігання дерев’яних піддонів на загальній площі 1000 кв м, яка знаходилася під лінією електропередачі.

Першими на гасіння пожежі о 01:25 прибули вогнеборці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

У наслідок пожежі стався обрив лінії електропередачі напругою 150 кВ, що в свою чергу унеможливив її гасіння.

До гасіння пожежі пожежно-рятувальні підрозділи приступили о 02:40, адже з метою дотримання техніки безпеки особового складу та подальшого  гасіння пожежі, їм необхідно було отримати наряд-допуск від співробітників «Дніпрообленерго».

До ліквідації пожежі було залучено 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 27 чоловік особового складу.

О 03:10 пожежа була локалізована, а ліквідована — о 04:25.

Вогнем знищено дерев`яні піддони, 2 мікроавтобуси, 2 вантажних автомобіля.

Внаслідок пожежі пошкоджено дві повітряні лінії електропередач потужністю 150 кВ, що призупинило роботу каналізаційної насосної станції.

З метою недопущення виникнення надзвичайної ситуації підрозділами Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області під час припинення електропостачання на насосній каналізаційній станції було встановлено пересувний електрогенератор.

Аварійними бригадами ПАО «Дніпрообленерго» о 06-24 електропостачання відновлено.

Загиблих та  постраждалих немає.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: