Skip to content

У Дніпрі викрили групу сутенерів (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

сутенерыБільше 30 дівчат працювали на організаторів місць розпусти, а отримані від бізнесу кошти «відмивали» через підконтрольне їм підприємство. Під час обшуку вилучено 85 тисяч гривень, близько 300 літрів елітних алкогольних напоїв без марок акцизного податку України.

сутенеры2

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Дніпропетровській області викрили злочинну групу, учасники якої організували мережу закладів із надання послуг інтимного характеру. Кошти, отримані від незаконної діяльності, вони легалізували через підконтрольне їм товариство.

сутенеры3сутенеры4

Слідчим управлінням обласної поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування оперативники УЗЕ встановили, що до організації  незаконного бізнесу причетні мешканці Дніпропетровської області. Вони орендували ряд приміщень в центральній частині м. Дніпро, які облаштували під готелі. На них працювали  більше 30 дівчат віком від 20 до 30 років, здебільшого місцеві мешканки.

800 гривень віддавав відвідувач готелю за одну годину з дівчиною, 90 відсотків з яких забирав сутенер.

сутенеры5

Окрім того було встановлено, що отримані від незаконної діяльності кошти, вони легалізували через підконтрольне їм підприємство шляхом закупівлі різних товарів. Також у «розважальних» закладах здійснювалась торгівля контрабандними алкогольними напоями.

Під час санкціонованого обшуку одного з готелів працівники Управління захисту економіки та слідства Нацполіції вилучили комп’ютерну техніку, документацію чорнової бухгалтерії, близько 300 літрів елітних алкогольних напоїв без марок акцизного податку України, 85 тисяч гривень, а також банківські картки, на рахунках яких знаходиться близько 200 тисяч гривень.

Учасника групи — адміністратора  затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За дане кримінальне правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 4-х до 7-ми років.

Джерело: npu.gov.ua

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: