Skip to content

Кому потрібні зіпсовані свята?

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Українців очікують ще одні подовжені вихідні. Щоб свята пройшли безпечно, поліція звертається до всіх учасників дорожнього руху, особливо водіїв, з проханням бути відповідальними на дорозі.
Шановні учасники дорожнього руху! Щоб свята пройшли безпечно, звертаємось з проханням бути відповідальними, неухильно дотримуватися вимог ПДР та з повагою відноситися до інших учасників руху, адже від поведінки на дорозі кожного з нас залежить власна безпека та життя і здоров’я інших людей.

Напередодні та у святкові дні, Дня Конституції України та Дня молоді, правоохоронці приділятимуть підвищену увагу забезпеченню безпеки на дорогах міста та області. Працівники поліції націлені попередити скоєння дорожньо-транспортних пригод, а тому цілодобово проводитимуть профілактичну роботу, в першу чергу серед водіїв. В разі допущення керманичами грубих порушень Правил дорожнього руху кожного обов’язково буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

На жаль, деякі водії в святкові дні дозволяють собі сісти за кермо в стані сп’яніння, цим самим порушуючи чинне законодавство та моральні норми. Про наслідки такої екстремальної поїздки ніхто не замислюється, а вони можуть бути жахливими як для самого водія і його пасажирів, так і для оточуючих.

Шановні водії! Не ризикуйте своїм життям та життям інших учасників дорожнього руху. Випита чарка може зруйнувати чимало людських доль, спричинити біль, яку не можливо буде позбутися. Тож дотримуйтеся правил поведінки на дорозі, щоб свята пройшли для вас та ваших близьких у приємній та спокійній атмосфері.

Сподіваємося, шановні учасники дорожнього руху, на вашу розсудливість і порозуміння та бажаємо мирного неба, ясного сонця та всього самого найкращого. Нехай завжди Вас оточує мир, здоров’я та щастя! Хай панує злагода та добробут у Вашій оселі

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: