Skip to content

Підробили документи та незаконно перемогли у тендері

Юлия Мухина

Юлия Мухина

рельсыФакт злочинної діяльності посадовців комерційної структури викрили працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області. Підробивши конкурсну документацію, посадові особи товариства здобули перемогу у тендері. Про це повідомили в прес-центрі Управління захисту економіки Національної поліції України у Дніпропетровській області.

У рамках конкурсних торгів, що проводилися однією з міськрад області, посадові особи товариства надали недостовірні відомості до пропозиції конкурсних торгів.

Зокрема, була умисно завищена кількість працівників товариства, що не відповідало дійсності та суперечило кваліфікаційним вимогам.

Через незаконні дії посадовців товариство отримало перемогу у торгах.

В результаті з товариством-переможцем було укладено договір на виконання поточного ремонту залізобетонних плит трамвайної колії у м. Кам’янскому.

Обсяг фінансування поточного ремонту об’єкту становить 2 мільйони гривень.

За даним фактом слідчим відділом Чечелівського ВП ГУНП області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

Слідчі дії тривають.

 

npu.gov.ua

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: