Skip to content

«На ринку зовнішньої реклами однозначно потрібно наводити лад»

Людмила Гейко

Людмила Гейко

borysОчільник Дніпра Борис Філатов повідомив про початок безкомпромісної боротьби з розміщенням незаконної зовнішньої реклами на вулицях міста. Міський голова підкреслив: інтереси підприємців не страждатимуть, як раніше. Початок якісних змін на ринку зовнішньої реклами Дніпра одноголосно підтримали під час засідання виконкому 23 червня.

«На ринку зовнішньої реклами однозначно потрібно наводити лад. Це зрозуміло не лише міському голові та членам виконкому, а й, мабуть, кожному мешканцеві нашого міста. Білборди, які встановлені незаконно, за які не сплачується до міського бюджету, будуть зрізані та здані на металобрухт», – заявив Борис Філатов.

Засідання виконкому було непростим. Галас, який зчинили деякі депутати й підприємці, запрошені на захід, Борис Філатов назвав спробою створити інформаційний шум і здійснити тиск на членів виконкому.

Разом з тим він наголосив – у впорядкуванні зовнішньої реклами немає політичної складової чи намагання «перекроїти» ринок.

«Треба встановити чесні та прозорі правила для всіх. Бо ж білборди, які розташовані на перехрестях, велодоріжках, які закривають видимість для водіїв транспорту і перекривають архітектурне обличчя нашого міста, мають бути впорядковані», – зазначив Борис Філатов.

Очільник Дніпра також додав, що його двері завжди відчинені для всіх, зокрема для підприємців. Та, за словами міського голови, жоден із представників бізнесу, які сьогодні намагалися гучно висловити своє обурення рішенням влади Дніпра, ніколи не зверталися до міського голови з жодними пропозиціями.

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: