Skip to content

Працівники підприємства, що надає послуги зв’язку, крали кабель

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Днями до поліції Кам`янського надійшло анонімне повідомлення про те, що у дворі одного з будинків по вулиці Лермонтова, в районі школи №10 ймовірно обпалюють кабель, бо звідти йде їдкий дим і неприємний запах.

На місце негайно був направлений екіпаж патрульної поліції.

кабель1

Прибувши на місце, у дворі будинку 176 по вулиці Лермонтова, поліцейські побачили трьох чоловіків, які сиділи біля великого багаття, в якому лежав кабель. Двоє із чоловіків були вдягнуті у спецодяг товариства, що надає послуги зв’язку. Також поруч із двором був припаркований службовий автомобіль даного підприємства.

Побачивши правоохоронців чоловіки вмить втекли через подвір’я. Загасивши вогнище, поліцейські переконалися, що в ньому дійсно обпалювали кабель. Також поруч лежали вже обпалені дроти.

кабель2

Правоохоронці здійснили обхід території аби знайти втікачів. І нижче по вулиці, в кущах, знайшли одного із чоловіків у форменому одязі товариства. Пізніше з’явився і другий — водій службового автомобіля.

Також до правоохоронців вийшов і третій чоловік, як з’ясувалося 60-річний господар домоволодіння, який повідомив, що чоловіки попросилися до нього у двір обпалити кабель.

кабель3

На місце події були запрошенні представники підприємства, які підтвердили, що два даних громадянина дійсно працюють в їхній організації. І в даний період вони повинні були знаходитися в іншій частині міста для проведення робіт. Обидва чоловіки — місцеві жителі 55 та 62-х років.

Попередньо було оцінено завданні збитки. Наразі за даним фактом триває перевірка.

Джерело: npu.gov.ua

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: