Skip to content

Голова райради-бізнесмен, сплатить майже 7 000 грн штрафу

Людмила Гейко

Людмила Гейко

b6f3bbcba69fed6ce1d5e6f877616-06-16-1466080369Апеляційним судом Дніпропетровської області підтримано позицію прокуратури області та залишено без задоволення апеляційну скаргу голову Апостолівської районної ради, якого визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-4 КУпАП (порушення особою встановлених законом обмежень щодо входження до складу правління підприємства, що має на меті одержання прибутку).

Встановлено, що посадовець, порушуючи вимоги Закону України «Про запобігання корупції», у період з листопада 2015 по лютий 2016 років був одноособовим директором приватного підприємства, яке спеціалізується на організації поховань та надання пов’язаних з ними послуг.

Судом першої інстанції його визнано винним у вчиненні вказаного адміністративного корупційного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді 6800 грн штрафу. Таке рішення суду посадовець намагався оскаржити у апеляційній інстанції, проте суд, підтримавши позицію прокуратури, залишив вказану скаргу без задоволення.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: