Skip to content

Правоохоронці Дніпра надали практичні рекомендації патрульним щодо дітей

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Працівники ювенальної превенції Дніпропетровського відділу поліції взяли участь у практичних заняттях на тему «Профілактика правопорушень відносно неповнолітніх» з використанням інтерактивних технологій, повідомляє прес-служба Національної поліції.

 

полиция.1jpg

В ході занять були розглянуті питання:

алгоритм дій працівників патрульної поліції при розгляді звернень та повідомлень з приводу жорстокого поводження з дітьми або реальної загрози його вчинення;

полиция3

взаємодія працівників патрульної поліції з працівниками управління превентивної діяльності та іншими органами та установами, на які покладається здійснення заходів з попередження насильства в сім’ї .

полиция22

По закінченню занять працівникам патрульної поліції м. Дніпра передано буклети з адресами та телефонами державних та громадських організацій, які діють в Дніпропетровської області і займаються попередженням домашнього насильства, торгівлею людьми і гендерною дискримінацією, а також розроблені акти про підкинуту чи знайдену дитину та її доставку.

полиция4

Керівництво патрульної поліції м. Дніпра подякували за цікаво проведене заняття та висказали надію на подальшу співпрацю.

 

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: