Skip to content

9 років за ґратами проведе луганчанин, який на очах у матері зґвалтував 17-річну дівчину

Юлия Мухина

Юлия Мухина

судАпеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію Павлоградської місцевої прокуратури та залишив без задоволення апеляційну скаргу 29-річного уродженця Луганської області, обвинуваченого у зґвалтуванні неповнолітньої (ч.3 ст.152 КК України), повідомляє сайт прокуратури Дніпропетровської області.

У листопаді 2015 року в с. Межиріч Павлоградського району раніше судимий переселенець з Луганської області знаходився в будинку разом зі своєю співмешканкою та її 17-річною донькою. Будучи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік намагався вступити з неповнолітньою у статеві зносини. Коли дівчинка почала тікати, зловмисник вдарив їй косою по нозі, затягнув до спальні, наніс численні удари по голові та, погрожуючи ножем, зґвалтував.

Зі слів потерпілої, її мати в ту ніч знаходилась у сусідній кімнаті та лише через дві години знущання над дитиною, намагалася зупинити кривдника.

Свою вину зловмисник не визнав та подав апеляційну скаргу на вирок Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області, яким його визнано винним у зґвалтуванні неповнолітньої та призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: