Skip to content

Кабель крадеш? За адмінпротоколом підеш! (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

кабель  10 червня, близько 13:00 години при патрулюванні вулиць в центрі міста Кам`янське, працівники патрульної поліції по проспекту Свободи біля будинку № 62 побачили чоловіка в помаранчевому жилеті. Він знаходився біля відкритого щитка ПАТ «Укртелеком». З першого погляду було схоже на те, що чоловік — працівник ремонтної бригади ПАТ «Укртелеком» і щось всередині лагодить. Про це повідомляє ГУНП в Дніпропетровській області.

Аби впевнитися в цьому правоохоронці наблизились до нього. Підійшовши ближче до чоловіка, поліцейські упізнали в ньому 26-річного місцевого жителя, який постійно промишляє крадіжками кабельної продукції. Побачивши поліцейських, чоловік вмить зреагував та пустився навтьоки, на ходу скидаючи жилет та інструменти — плоскогубці, викрутки, кусачки.

В цей час по проспекту проходили молоді хлопці, які, побачивши погоню, вирішили допомогти поліції і також стали переслідувати зловмисника. І нарешті, на вулиці Долматова, правоохоронці все ж таки наздогнали «псевдо робітника». Однак чоловік здійснив непокору законним вимогам працівників поліції і став чинити опір. Згідно Закону України «Про Національну поліцію» до нього були застосовані заходи фізичного впливу (залом руки за спину).

кабель-2

Після зловмисник заспокоївся і в усьому зізнався, Він розповів, що йому потрібні гроші на наркотики бо він наркоман. Даний щиток він вибрав бо знав, що там є дроти з мідною серцевиною, яку в подальшому він планував переплавити і здати як дорогоцінний метал.

Для з’ясування всіх обставин чоловік був доставлений до Баглійського відділення поліції. Також відносно нього був складений адміністративний протокол за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення

На місце правопорушення були викликані працівники ПАТ «Укртелекому» для встановлення розміри збитку, так як зловмисник встиг пошкодити дроти.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: