Skip to content

Як дошкільнята за допомогою квесту правила дорожнього руху вивчали(ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Співробітники відділу безпеки руху УПД ГУНП в області спільно з Центром прикладної освіти «Логос» організували цікавий пізнавальний захід для вихованців дніпровського дитячого садочку № 141 «Ромашка».

Поліцейські та творча команда центру «Логос» завітали до наймолодших учасників дорожнього руху аби ще раз нагадати малечі про необхідність неухильно виконувати правила дорожнього руху та розповіли про небезпеку, яка може чатувати на проїзній частині.

Для того, щоб корисна інформація запам’ятовувалася найкраще, спілкування відбувалося у формі гри-квесту. Веселі аніматори заздалегідь підготували для дітлахів завдання, розв’язуючи які, треба було допомогти знайти загублені дорожні знаки.

Захоплююча мандрівка малечі разом з котиком-порушником у країну Дорожніх правил поступово допомагала юним пішоходам засвоювати азбуку безпечних доріг. Було безліч тематичних загадок, ребусів та рухливих завдань.

Щоб розв’язати усі квести, дітям потрібно було продемонструвати свою ерудицію, бути кмітливими та спритними, адже їм постійно заважала Помеха-недотепа.

Але дітки зуміли подолати всі труднощі і вирішити всі завдання. Помеха-недотепа переможена, котик стає зразковим пішоходом, а хлопчики та дівчатка більш обізнаними, як треба поводитися на вулиці, щоб кожна подорож була завжди безпечною. Про це розповідає сайт ГУ НП в Дніпропетровській області.PM278image001 PM358image002 PM620image004 PM850image005 PM876image006 PM100image003

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: