Skip to content

Діти без догляду підірвали димову шашку (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

7 червня 7-річний хлопчик разом зі своїм 6-річним братом пішли в гості до свого 62-річного дідуся, який мешкає в селі Хащове Новомосковського району.

PM150image002 PM911image001У кладовій кімнаті вони знайшли димову шашку. Щоб підпалити її, малолітні увімкнули електричну плиту та поклали на неї димову шашку. Від нагріву вона розірвалася, в результаті чого один з хлопчиків отримав тілесні ушкодження. Постраждалого бригада швидкої допомоги доставила до обласної лікарні. Згідно з довідкою, дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді вибухового поранення верхньої кінцівки, численних саден на верхній кінцівці з частковим відривом фаланги пальця и порушенням кровообігу кисті.

Медики повідомили про пригоду працівників Новомосковського відділу поліції.

Під час з’ясування обставин події стало відомо, що димову шашку пенсіонеру подарував знайомий, а зберігав він її вже тривалий час без будь-якої мети.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка, але батькам доведеться понести відповідальність згідно зі ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за невиконання обов’язків щодо виховання дітей, що призвело до таких наслідків.

Закликаємо батьків навчати дітей безпеці життєдіяльності, бути пильними і відстежувати, де і як їхні діти проводять свій час.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: