Skip to content

Борис Філатов щодо школи гімнастики: «Ситуація вимагає принципового рішення»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Міський голова Дніпра Борис Філатов вчора зустрівся з батьківським комітетом та представниками школи художньої гімнастики «Спартак», вихованки якої вчора на мітингу вимагали врегулювати питання з приміщенням закладу.

филатов_гимнастыПроблема полягає в тому, що будівля школи належить недержавній структурі – спортивному товариству «Україна». Тобто школа, яка є комунальним підприємством, розташовується в чужому приміщенні. Власник запропонував кабальні умови оренди – від 90 до 110 тис. грн щомісяця. У той час, як інші школи схожого профілю сплачують максимум 5 тис. грн на місяць.

Одразу після завершення сесії міськради очільник Дніпра запросив представників спортивного закладу і батьків вихованців до свого кабінету. Борис Філатов підкреслив, що ситуація вимагає принципового рішення.

«Якщо тут є чиясь майнова зацікавленість, а тим паче корупційна, то ситуацію розхитуватимуть і надалі. Наразі необхідно відпрацювати юридичні механізми: слід думати, як повертати будівлю в комунальну власність», — сказав Борис Філатов.

Наступну зустріч з батьківським комітетом і представниками школи мер призначив уже за десять днів.

Зазначимо, що приміщення школи розташоване в центрі міста, на вул. Старокозацькій (Комсомольській), 52-г і є ласим шматком для бізнесменів.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: