Skip to content

У Дніпрі працює експозиція «Літо на осонні»

Марианна Стец

Марианна Стец

litonaВиставка дніпровського художника Дмитра Аркадьєва «Літо на осонні» працює у Новій бібліотеці

Цією експозицією автор виражає своє бачення навколишнього світу, природи. На виставці представлені яскраві натюрморти та незвичайні краєвиди.

Довідка:
Дмитро Аркадьєв народився 30 червня 1973 р в м. Дніпропетровськ. У 1997 році закінчив Придніпровську державну академію архітектури. З 2009 року є членом Спілки Дизайнерів України. У вересні 2009 — учасник міжнародної виставки автопортретів «Рефлексія» у Дніпропетровську. У 2010 провів 3 персональні виставки; «Пармезан на полотні з ультрамарином» м.Дніпропетровськ. «Весняний фонтан квітів» м Дніпропетровськ і «Радомир на полотні ….» М.Київ. галерея «Грифон».
Також у 2010 році взяв участь у виставках; «Древо бажань», «Вулички Катеринослава», «Карнавал. Маскарад» в Дніпропетровську і увиставці «ЗОНТ» м.Київ.
2011 — Участь у виставках; «Осінні іди», «Чайник», «Соняшники». Дніпропетровськ. Шоу-Рум «Coffee Room» 2012 — Участь у виставках «ОТРАЖЕНИЕ», «МАКИ», «СКАРБИ», «МІСТО ЗОЛОТИЙ», «Містицизм спеки», «ПОДСОЛНУХИ» в кав’ярнях міста Дніпропетровська; «Елефант», «Мун», «Coffee Room».

Категория: Новости Культуры Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: