Skip to content

Детективне затримання корупціонера-хабарника в Дніпрі (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Посадовець санепідемслужби вимагав 5 тисяч гривень неправомірної вигоди. Під час одержання коштів він був затриманий, повідомляє Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України. «Хабар» зловмисник заховав у кабінеті, який зачинив та викинув від нього ключі.

У Нікополі працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Дніпропетровській області ДЗЕ Нацполіції спільно з місцевою прокуратурою затримали завідувача одного з відокремлених структурних підрозділів обласного центру Держсанепідслужби України.

5 тисяч гривень неправомірної вигоди вимагав посадовець від громадянина за видачу експертного висновку на продукцію, яка виготовляється на його підприємстві. Коли завідувач зрозумів, що його викрили у злочинній діяльності, зачинив вхідні двері до кабінету, в якому заховав гроші, а ключа позбувся. Кошти, отримані ним у якості хабара, вилучено.

Прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

PM642image003 PM913image002 PM458image001

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: