Skip to content

Медсестра ОКЛ ім. Мечникова отримала від міської влади квартиру

Людмила Гейко

Людмила Гейко

p6030478Тетяна Демченко працює медсестрою у відділенні ургентної анестезіології обласної клінічної лікарні ім. Мечникова десять років. За період проведення АТО через відділення лікарні пройшло 800 поранених бійців, ними   опікувалася  й Тетяна. Вона є єдиної в країні медичною сестрою, якій у 2015 році Указом Президента України присвоєно звання «Заслужений працівник охорони здоров’я України».

Ордер на квартиру Тетяні вручив заступник міського голови Олександр Санжара. Він подякував медсестрі за її надзвичайну працездатність і самовіддану працю, а також побажав затишку у новій оселі. В свою чергу медик подякувала Олександру Санжарі за такий неочікуваний і водночас довгоочікуваний для неї подарунок.

«Дуже вдячна владі нашого міста за надану мені квартиру, навіть і не сподівалася на це. До цього часу власного житла не мала, мешкала разом з одинадцятирічної донькою у малесенькій кімнаті гуртожитку без зручностей. Стояла у районі на квартирній черзі і сьогодні отримала від міста довгоочікуване житло. Дуже щаслива і ще раз велика вдячність», — зазначила Тетяна Демченко.

Квартира територіальної громади м. Дніпра повторного заселення, повідомляють на сайті міськради Дніпра.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: