Skip to content

До дітей із Центру соціально-психологічної реабілітації завітала гостя (Фото)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

У переддень свята до центру завітала заступник мера  Світлана Єпіфанцева. Вона проінспектувала  кімнати, де діти навчаються, відпочивають, харчуються, проводять дозвілля. Після цього вихованці запросили гостей на свій концерт. Дітлахи танцювали, співали пісень про літо. По закінченню концерту 15-ня  дівчина Наталія вручила Світлані Єпіфанцевій подарунок, зроблений власноруч – квіткову композицію. Натомість заступник міського голови подарувала  всім  дітям  центру набори солодощів,  подякувала за концерт, а керівництву закладу – за теплу гостинність і вручила директору центру Наталії Журавель вітальний лист від міського голови Бориса Філатова з нагоди Дня захисту дітей.02

«Дуже приємні сьогодні маю відчуття. Діти своїми голосами просто розчулили нас дорослих – зігріли душею і серцем. Чужих дітей не буває – це наші діти і наше майбутнє. Міська влада обов’язково докладатиме максимум зусиль, щоб усі ці дітлахи знайшли свої родини. Не дивлячись, що у цьому центрі дуже затишно і навіть пахне домом, ніщо дитині не замінить власної родини. Бажаю усім дітям, зокрема і вихованцям центру, зростати здоровими, радісними, щасливими», — зазначила Світлана Єпіфанцева.

Міський Центр соціально-психологічної реабілітації дітей розрахований на 30 вихованців. За словами директора закладу Наталії Журавель, на сьогодні центр повністю заповнений.

«Зараз у нас мешкають 30 дітей віком до 18 років, половина з них – це дошкільнята. Переважна більшість наших вихованців – це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, або діти, які опинилися у складних життєвих обставинах. У нашому закладі з кожною дитиною працює психолог. Діти відвідують школу, яка знаходиться поруч. У центрі вони перебувають до 9 місяців. Під час цього періоду для кожного намагаємося знайти родину», — додала Наталія Журавель.

01IMG_6811 IMG_6778

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: