Skip to content

Понад 10 тисяч дітлахів Дніпропетровська візьмуть участь у святкових заходах з нагоди Дня захисту дітей

Людмила Гейко

Людмила Гейко

 Про це під час прес-конференції повідомила заступник міського голови Світлана Єпіфанцева.

Епифанцева1«Святкові заходи до Міжнародного Дня захисту дітей у місті вже розпочато. Наприклад, сьогодні у кінотеатрі «Супутник» відбулось свято для творчо обдарованих дітей „Місто кольорових мрій”.  Завтра вітатимемо дітей, які виховуються у центрах соціально-психологічної реабілітації. Основні ж заходи проходитимуть 1 червня. З-поміж іншого, це і концерт творчих колективів культурно – дозвільного комплексу „Кайдацький” у парку ім. Шевченка, фестиваль дитячої творчості у парку ім. Глоби,
свято „Ігри патріотів” у сквері по вул. Г. Корольової, святкові програми у районних філіях Міського дитячо — молодіжного центру,  обласне свято у державному цирку, відкриття пришкільних таборів тощо. Окрім того, безліч святкових програм заплановано провести у кожному районі міста», — зазначила Світлана Єпіфанцева.

В000182697она також додала, що особливу увагу міської влади буде приділено дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, а також діткам, які опинилися у складних життєвих обставинах. Окрім того, що вони візьмуть участь у різних святкових програмах, отримають подарунки, солодощі.

«Отож, запрошуємо усіх дітей з батьками, бабусями, дідусями, цілими родинами прийти на святкові розважальні майданчики», — сказала заступник міського голови.

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: