Skip to content

У гості до терапевта з бейсбольними битами

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Травневим вечором до квартири лікаря-терапевта у Кривому Розі хтось постукав.

;jsessionid=9920ED5E70FDECF1C638BE223E7693C7Господар оселі,який на той момент був вдома удвох з дружиною, гостей не очікував. Та можливо спрацювало внутрішнє професійне, — комусь потрібна його допомога. І лікар відчинив двері.

«Коли господар відчинив вхідні двері квартири, то побачив двох невідомих чоловіків в темному одязі з матерчатими масками на голові, які тримали в руках бейсбольні біти. Нападники нанесли декілька ударів битами по голові та тулубу останньому, після чого затягли потерпілого до квартири, де один зі зловмисників тримав потерпілого, а інший обшукував квартиру,» — повідомив начальник відділу з розкриття майнових злочинів УКП(Карний розшук) Головного управління НП в Дніпропетровській області Андрій Дидочкін.

В результаті злочинних дій, поєднаних з застосуванням насильства, дані громадяни відкрито заволоділи грошима потерпілого у сумі 2400 гривен та майном, а саме мобільним телефоном, ноутбуком, алкотестером, після чого з місця злочину зникли.

В результаті оперативно-розшукових заходів співробітниками управління кримінальної поліції (карний розшук) Головного управління НП в Дніпропетровській області спільно з співробітниками відділення кримінальної поліції Криворізького відділу поліції за вчинення розбійного нападу встановлено та затримано непрацюючих жителів Кривого Рогу 1993 та 1995 року народження.

«Зловмисниками виявилися місцеві мешканці, раніше не судимі, захоплювалися грою у баскетбол. Один з них опосередковано знав жертву, точніше знав, що той працює лікарем у приватній установі. Обоє не працювали, перебиваючись випадковими заробітками. Напевно зловмисники очікували на більш значні прибутки від своєї протиправної діяльності,» — додав Андрій Дидочкін.

В результаті проведених слідчо-розшукових заходів частину викраденого та знаряддя злочину – дерев’яні бейсбольні бити та маски – вилучено. 25 травня підозрюваним вручені письмові повідомлення про підозру у вчинені даного злочину, обрано запобіжним захід – тримання під вартою. Порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій), яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна, повідомляють на сайті npu.gov.ua

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: