Skip to content

Наркотрафік з Дніпропетровська до Російської Федерації

Людмила Гейко

Людмила Гейко

І підзаробити, і наркотиками торгувати: саме з такою метою їздив до Російської Федерації мешканець Дніпропетровська.

Працівники Сьомого територіального управління встановили громадянина, який мав при собі «марихуану», курильні суміші, або ж так звані «спайси» та більше 100 грамів психотропної речовини «метамфетамін».

PM276image001За словами самого драг-дилера, потягом «Київ-Москва» він виїхав на заробітки до сусідньої держави. Окрім цього мав і додаткову статтю прибутку: брав у інтернет-розповсюджувачів синтетичних наркотиків їх товар та збував методом «закладок» у Москві.

Те, що залишилося – привіз до Дніпропетровська, приховуючи від митного контролю, та мав намір продати тут.

Тільки за приблизними підрахунками, вартість вилученого «метамфетаміну» та інших синтетичних наркотиків на «чорному» ринку може складати близько 100 тисяч гривень.

Таким чином працівники Сьомого управління перекрили міжнародний канал торгівлі наркотиками, проте робота з остаточного виявлення всіх причетних до цієї діяльності триває. Усе вилучене наразі направлено на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 305 та 307 Кримінального кодексу України, а це і контрабанда наркотиків, і їх збут, відповідно до яких, міжнародному збувачеві загрожує позбавлення волі на термін до 12 років, зауважив начальник Управління Сергій Дереза.

Сьоме управління Департаменту протидії наркозлочинності

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: