Skip to content

Більше 1 мільярда 325 мільйонів гривень до Держбюджету від Дніпропетровської митниці

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Як повідомляє Головне управління ДФС у Дніпропетровській області, у квітні 2016 року Дніпропетровською митницею ДФС до Державного бюджету України направлено 1 мільярд 325,6 мільйонів гривень митних платежів. Середньоденні надходження, при цьому, складали 63,1 мільйона гривень.

preview1У переліку країн найбільшого експорту, оформленого Дніпропетровською митницею ДФС перше місце посідає Китай, до нього направляються руди, шлаки та зола. За ним йде Росія, куди переважно, як і до Німеччини, направляються вироби з чорних металів. Польща, Чехія, Румунія та Словаччина – отримують руди, шлаки та золу з Дніпропетровщини. До Туреччини постачаються аеронавігаційні або космічні апарати та їх запасні частини. Італія та Білорусь, також імпортери чорних металів.

У структурі імпорту до Дніпропетровської області найбільшу частку складають енергетичні матеріали з Росії; промислове устаткування — з Німеччини і Італії; полімерні матеріали, пластмаси та вироби з нього — з Китаю; енергетичні матеріали — з Польщі та Сполучених Штатів Америки; аеронавігаційні або космічні апарати — з Туреччини; продукти неорганічної хімії з Казахстану; насіння, плоди олійних культур і зерна — з Франції; каучук, гума та вироби з них — з Білорусі.

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: