Skip to content

У Дніпрі «Укрпошта» відкрила оновлене відділення поштового зв’язку та дільницю «Кур’єрська доставка»

Марианна Стец

Марианна Стец

DSCN1371Для споживачів відчинили свої двері 75-те відділення поштового зв’язку, що знаходиться за адресою вулиця Онежська, 241, та дільниця «Кур’єрська доставка», яка знаходиться за адресою Привокзальна, 11

75-те відділення поштового зв’язку обслуговує понад 8 тисяч жителів міста. Серед них – 1149 пенсіонерів. Працює там п’ять листонош.

У відділенні було оновлено внутрішні приміщення та фасад, замінено вікна та двері, облаштовано сучасні робочі місця, проведено технічне переоснащення та встановлено вісім комплектів сучасних сенсорних моноблоків. Вхід облаштовано пандусом для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Під час урочистої церемонії відкриття місцевих жителів привітали директор з персоналу УДППЗ «Укрпошта» Олена Нікольська, директор Дніпропетровської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Ваграм Гулян, начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Геннадій Немога та голова Федерації організації роботодавців Дніпропетровщини, радник голови Обласної ради Віктор Сергєєв. Також вони висловили вдячність працівникам відділення та подарували листоношам велосипеди.

– Дякую всім мешканцям міста, що є нашими клієнтами, – говорить Олена Нікольська. – Я дуже рада, що наші відділення оновлюють свій вигляд. Ми і надалі будемо розширювати мережу «Укрпошти» у вашому місті. Ми вже маємо найбільшу мережу в Україні. Це 12 тисяч відділень зв’язку. Дніпропетровська область однією з перших організувала надання адміністративних послуг.

У новому відділенні споживачі можуть скористатися більш ніж 50 видами сучасних послуг та 70 адміністративними послугами. Тут можна відправити письмову кореспонденцію та посилку, оформити передплату на періодичне видання, сплатити комунальні послуги, замовити квиток на транспорт, скористуватися послугами «кур’єрська доставка» та багатьма іншими.

– Проект оновленого відділеня було створено приблизно два роки тому, – розповідає Ваграм Гулян. – Раніше воно мало не надто привабливий вигляд. Тепер на нього навіть приємно дивитися. Тут буде комфортно і працівникам, і споживачам.

За адресою Привокзальна, 11 було відкрито дільницю «Кур’єрська доставка». Там проведено поточний ремонт будівлі, встановлено нове освітлення, виконано оздоблення стін та підлоги, а також монтаж металевих дверей. У дільниці надають послуги, що дозволяють відправляти або отримувати реєстровані поштові відправлення (листи, бандеролі й посилки) у зручний для клієнтів час. Ці реєстровані відправлення можна відслідковувати за допомогою трекінгу «Укрпошти» з 13-значним кодом.

– Наше завдання – зробити послугу «кур’єрська доставка» привабливою, – зазначає Олена Нікольська. – Ми можемо доставити посилку в будь-який куточок України. Послуги «Укрпошти» дешевші, а якість обслуговування вище. Крім того, населення добре знає історично сформовані місця наших відділень. Довіра населення до «Укрпошти» висока. А будь-яке оновлення привабить ще більше клієнтів. Крім того, тиждень тому «Укрпошта» отримала акредитацію на надання послуг держреєстрації. Півроку ми перевірятимемо ефективність надання цих послуг.

З цього року «Кур’єрська доставка» надає послугу з пересилання габаритних відправлень вагою від 30 до 400 кг.

За 2015 рік 75-м відділенням було оброблено та доставлено в середньому за місяць 2451 простий лист, 378 цінних листів та 218 посилок. Дільницею «Кур’єрська доставка» – 38607 простих листів, 20801 рекомендований лист, 2038 цінних листів і 543 посилки. До кінця 2016 року «Укрпошта» планує відкрити сто відділень поштового зв’язку.

Маріанна Стець, фото автора

 75-те відділення75-те відділення (2)75-те відділення (9)75-те відділення (8)DSCN1315 DSCN1330Велосипеди для листонош75-те відділення (3) 75-те відділення (4) 75-те відділення (5) 75-те відділення (6)DSCN1367DSCN1368DSCN1352 DSCN1355 DSCN1356 DSCN1359 DSCN1360DSCN1362DSCN1365DSCN1370

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: