Skip to content

Стало відомо володаря Гран-прі «Студентської весни – 2016»

Людмила Гейко

Людмила Гейко

У літньому театрі парку ім. Шевченка підвели підсумки цьорічного фестивалю – конкурсу «Студентська весна», оголосили і нагородили переможців. До початку заходу на центральній алеї парку пройшла презентація вищих навчальних закладів міста. У кожного була своя окрема територія, на якій студенти розповідали і рекламували свій ВИШ старшокласникам з різних шкіл міста.

Студенческая весна-2016

Від міської влади переможців фестивалю привітав заступник міського голови Олександр Шикуленко. Призерам фестивалю він вручив дипломи та подарунки, а володарю Гран-Прі – команді університету Митної справи та фінансів, окрім перехідного призу – статуетки, ще й подарунок від міської влади – сучасний мікрофон.

«Вітаю всіх учасників, переможців фестивалю. Ви, учасники «Студентської весни» є найактивнішими студентами, ділитесь своїми талантами, творчістю, посмішками, натхненням і велика вдячність вам за це. Вас сміливо можна назвати рушійною силою нашого міста. Ми пишаємося вами — такими талановитими і неординарними. Бажаю всім вам світлого майбутнього і миру нам усім», — сказав Олександр Шикуленко, вітаючи учасників і переможців конкурсного фестивалю.

Студенческая весна-2016

Зокрема, І місце посіла команда Українського державного хіміко-технологічного університету, ІІ місце дісталося команді  медичної академії, ІІІ місце поділи команди Придніпровської академії будівництва та архітектури та аграрно-економічного університету. Вони отримали звання “Лауреат фестивалю “Студентська весна”.

Також в рамках церемонії нагородження оголосили переможців конкурсу відео-робіт, який проходив в рамках фестивалю. Зокрема, у цьому конкурсі перемогли команди  медичної академії,  національного університету ім. О. Гончара та університету залізничного транспорту ім. Лазаряна. Дипломи переможців командам вручила директор 9 телеканалу Ольга Владимирова.

Студенческая весна-2016

«Переглядаючи відео-роботи різних ВИШів, з впевненістю можу сказати, що у студентів є бажання творити і розвивати своє власне телебачення, підтримувати українську журналістику. Зокрема, 9 канал для себе виділив відео роботу команди університету залізничного транспорту ім. Лазаряна», — зазначила Ольга Владимирова.

Студенческая весна-2016

Студенческая весна-2016

Після церемонії нагородження на усіх глядачів чекав гала-концерт учасників фестивалю «Студентська весна-2016».

Нагадаємо, протягом квітня у першому турі фестивалю, що складався зі звітних концертів, взяли участь 11 вищих навчальних закладів міста III-IV рівня акредитації, а це більш ніж 200 номерів, 3000 учасників та 5000 глядачів. У рамках фестивалю, пройшов конкурс відео-робіт у якому взяли участь виключно команди студентських TV, які представили сім вищих навчальних закладів нашого міста. На розгляд експертів було продемонстровано по 3 відео роботи від кожної команди.

Студенческая весна-2016

Студенческая весна-2016

Студенческая весна-2016

Студенческая весна-2016

Студенческая весна-2016

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: