Skip to content

Дніпропетровські студенти співатимуть про любов і весну

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

студентська_весна

В приміщенні літнього театру Центрального парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка пройде гала-концерт міжвузівського фестивалю-конкурсу «Студентська весна – 2016».

студентська_весна

В управлінні у справах молоді та спорту міської ради повідомили, що під час заходу на прилеглій території та алеях біля літнього театру відбудеться презентація вищих навчальних закладів міста. Студенти продемонструють сильні сторони ВНЗ і, звичайно ж, урочисто підведуть підсумки популярного міжвузівського фестивалю — оголосять лауреатів цьогорічної «Студентської весни”. В заході візьмуть участь 200 виконавців.

Протягом квітня у першому турі фестивалю, що складався зі звітних концертів, взяли участь 11 вищих навчальних закладів міста III-IV рівня акредитації. А це більш ніж 200 номерів, 3000 учасників та 5000 глядачів. Під час першого туру журі відібрало лауреатів для участі у гала-концерті та за результатами оцінювання визначили навчальний заклад, який став переможцем у цьому році, про що буде повідомлено під час гала-концерту.

У рамках фестивалю також пройшов конкурс відео-робіт у якому брали участь виключно команди студентських TV семи вищих навчальних закладів нашого міста. На розгляд експертів було представлено по 3 роботи від кожної команди. Журі обрало переможця у цій номінації і результати озвучать теж під час гала-концерту.

Отже, 19 травня, 16.00, Літній театр парку Шевченка. Побачимось!

Ольга Кардаш.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: