Skip to content

Вулицю Боброва нарешті звільнять від незаконних кіосків

Inna Vnukova

Inna Vnukova

Вже багато років мешканці вул. Боброва страждають від несанкціонованої торгівлі поруч. Незаконні торгівельні споруди, розміщені на проїжджій частині вулиці, не дозволяли жодним чином проїхати будь-якому транспорту – ні швидка допомога, ні пожежна чи аварійна машина «Дніпроводоканалу» не можуть під’їхати до житлових будинків по вулиці Боброва. Мешканці бідкалися і зверталися у багато інстанцій – нарешті їх міська влада почула і незабаром там буде наведено порядок:прибрано кіоски та відновлено рух транспорту.

Через таку ситуацію упродовж багатьох років по вулиці Боброва траплялися надзвичайні ситуації, у тому числі пожежі в оселях — рятувальники не мали змоги під’їхати до будинків. Нещодавно, а саме 2 травня, помер один із мешканців будинку по Боброва, а саме через те, що швидка не могла дістатися оселі чоловіка.

«Ми мешкаємо не просто по вулиці Боброва, а можна сказати на самому ринку. Мій чоловік помер від того, що швидка допомога не могла його забрати, оскільки фізично до будинку під’їхати неможливо – усю територію загороджують кіоски.

Його у простирадлі несли у швидку по сусідній вулиці, але врешті врятувати не встигли.

Цей ринок прийшов не просто на нашу вулицю, а й на наші подвір’я, у будинки. Назвати хоч якось його санкціонованим тяжко, оскільки там купа сміття, щурів, одним словом – повна антисанітарія. Куди тільки ми не зверталися, але сьогодні маємо надію, що міська влада на чолі з Борисом Філатовим нас почула і допоможе навести порядок на нашій вулиці», — сказала вдова померлого чоловіка Елеонора Давиденко.
За словами одного з активістів, мешканців вул. Боброва Миколи Омельченка, нестерпною ситуація на їх вулиці почалася сім років тому. «Біля будинків, тротуари почали заставлятися кіосками заввишки 6 метрів прямо під нашими вікнами. Більш того, на місцях, де вони стоять, проходять серйозні комунікації. l--sklad_ul_bobrova_picN5430611Зверталися до усіх профільних служб, натомість не отримуючи жодної реакції. Одним із останніх звернень було до міського голови Борис Філатова і, на щастя, нас почули. Міська рада прийняла рішення прибрати ринок з нашої вулиці і відновити там рух транспорту, як це було раніше», — додав Микола Омельченко.
Прес-служба Дніпропетровської міської ради.

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: