Skip to content

Завзяття та перемоги на турнірі пам’яті Миколи Ревнівцева

Игорь Суховой

Игорь Суховой

Шість років тому справжній вихователь трудової молоді заснував турнір з міні-футболу. А коли Миколи Петровича не стало, його соратники дали змаганням його ім’я.

Сьомий за ліком турнір зібрав чимало прихильників на майданчику Дніпропетровського центру професійно – технічної освіти. Викладачі і гості палко вболівали за учасників. В кроці від фіналу зупинилися хлопці з індустріально – педагогічного технікуму. Вони посіли третє місце. А за трофей відчайдушно билися господарі поля і команда Дніпропетровського професійного залізничного ліцею. Справа дійшла до післяматчевих пенальті. Міцнішими нерви виявилися у залізничників, які стали переможцями. Їх вітав відомий гравець «Дніпра» Петро Кутузов, який дружив з легендарним одноклубником  Іваном Вишневським.

7

Цікавими були згадки і напуття голови обласної організації Всеукраїнської асоціації працівників профтехосвіти Віктора Василиненко:

«Микола Петрович Ревнівцев був справжнім педагогом і дуже доброю людиною. Він любив футбол, а перший турнір при житті присвятив Івану Вишневському. Думаю, що вони б гідно оцінили завзяття нинішніх учасників . Незалежно від результату, усім хлопцям  такі  змагання тільки на користь. А наше завдання зробити на цьому майданчику пристойне покриття. Це б стало кращою згадкою про фундатора цього турніру і футбольних легенд».

Ігор Суховий.

5632

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: