Skip to content

Для маленьких дніпропетровців відкрили додаткову групу

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Цю подію у дитсадочку №201 «Світанок» малеча відсвяткувала яскравим концертом. Привітала їх заступник міського голови Олена Молошна.

-Міська влада на чолі з Борисом Філатовим активно займається розвитком та підтримкою малечі в нашому місті, —зазначила вона. — Ми беремо на себе відповідальність й у подальшому впроваджувати різні програми для батьків і дітей. Аби ось такі групи з’являлися по всьому Дніпропетровську.

ВсеЗа останній час це вже дві додаткові групи. До кінця року кількість нових місць для малечі планують збільшити до 300, в залежності від потреб дитсадків у районах. До речі, у Дніпропетровську працюють 208 дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів з дошкільними відділеннями.
Щодо нової групи, то емоціям батьків і дітлахів не було меж. Сім’я Синіциних вперше привела до дитсадку маленького Данила. Мати Анна радіє, що синочку  у новій групі сподобалося одразу.

— Ми дуже раді, що потрапили саме до цього садочка, — ділиться враженнями вона. — Задоволені допомогою міської ради. Група просто прекрасна, ми у захваті! Данилко з великою охотою прийшов сюди, подобається спілкуватися і гуляти з іншими дітками. Тут затишно і комфортно.

Під час ремонту у дитсадку замінили вітражі. У приміщені самої групи замінили та утеплили поли. Для малечі придбали також постільну білизну, меблі та посуд. На це з міського бюджету було виділено 589,39 тис. грн.

дети2
Ольга Кардаш.

Категория: Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: