Skip to content

Бронзовий фініш

Людмила Гейко

Людмила Гейко

На шляху до Олімпіади: дніпропетровська веслувальниця допомогла вибороти командну бронзу на Чемпіонаті Європи

У Німеччині завершився Чемпіонат Європи з академічного веслування. Жіноча парна четвірка з України посіла на змаганнях третє місце. Бронзовий фініш допомагала зробити і спортсменка із Дніпропетровська Анастасія  Коженкова. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту облдержадміністрації.
Веслувальники
У німецькому Бранденбурзі фінішував Чемпіонат Європи з академічного веслування. На закритті змагань звучав Гімн України. А все тому, що наша жіноча парна четвірка прийшла до фінішу третьою. Її результат – 07:21.

У фіналі змагалися шість човнів. За медалі, крім українців, налягали на весла спортсмени з Німеччини, Польщі, Британії, Нідерландів та Росії.

Внесок у бронзовий результат України зробила наша землячка Анастасія Коженкова. Дівчина – олімпійська чемпіонка, вихованка обласної школи вищої спортивної майстерності. Хоча, як зазначають у Федерації академічного веслування Дніпропетровської області, коли у човні четверо – це командна робота, всі гребуть синхронно і роблять однаковий внесок.

Нещодавно українки також здобули бронзу на Кубку світу в Італії. Тепер національний квартет готується до ліцензійної регати, на якій планує взяти «квиток» на серпневу Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро.

Категория: Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: