Skip to content

Сьогодні у Дніпропетровську відзначатимуть 125-ту річницю пам’яті Олени Блаватської

Inna Vnukova

Inna Vnukova

Елена БлаватскаяГра на Чашах Тибету, наукові дискусії та духовні практики — протягом трьох днів дніпропетровці згадуватимуть свою всесвітньо відому землячку – письменницю, теософа та езотерика Олену Блаватську. Участь у всіх заходах безкоштовна.

6 травня о 10.00 відбудеться наукова конференція. Відомі філософи та історики з різних куточків світу говоритимуть про сучасне світорозуміння. Майданчиком для дискусій стане гірничий університет у Дніпропетровську. А вже о 17.00 там пройде концерт «Священні Чаші Тибету». Автором загадкового та цілющого звуку стане Наталія Сазанова.

7 травня о 10.00 на дніпропетровців та гостей міста чекає презентація фільму «Олена Блаватська. Повернення…». О 12.00 радник парламенту Індії з екології Махендр Сінгл поділиться досвідом соціалізації духовності. Місце проведення: просп. Дмитра Яворницького, 19, 1 корпус, 3 поверх, 119 аудиторія (гірничий університет).

Цього ж дня о 17.00 пройде концерт, присвячений пам’яті Олени Блаватської. На гостей чекатимуть у будинку органної та камерної музики за адресою: просп. Сергія Нігояна, 66. Кожна композиція супроводжуватиметься історією з життя нашої землячки.

Наступного дня у музейному центрі Олени Блаватської читатимуть фрагменти творів письменниці, говоритимуть про єдність та відкриватимуть фотовиставку. На відвідувачів чекатимуть з 10.00 до 15.00 за адресою: вул. Князя Ярослава Мудрого, 11.

Увечері пройде концерт у консерваторії ім. Глінки. Початок о 17.00 за адресою: вул. Ливарна, 10, 409 аудиторія. Вхід вільний.

Категория: Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: