Skip to content

Дніпропетровська центральна бібліотека для дітей підготувала юним читачам сюрпризи

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

DSCF3519Як повідомила директор цього закладу Тетяна Щукина, влітку міська дитяча бібліотека відзначатиме 80-річний ювілей, тож, крім іншого, цій даті присвятили й проведення міського медіа-конкурсу для юних читачів «Майбутнє народжується сьогодні», краєзнавчий медіа-проект «Мій край_dp» — оцифрування кращих дитячих книжок дніпропетровських авторів та створення відповідної повнотекстової БД.


На новий рівень сьогодні виходять заняття з інтелектуальної практики старшокласників в медіацентрі ЦДБ з формування особистих медіа стратегій та навчання юних читачів основам володіння комп’ютерною технікою, технологіями, інформаційної культури (ЦДБ, б/ф № 3,11,13,26). Спільно з НВО № 28 Дніпропетровська впроваджується Всеукраїнський проект «Сходинки медіаграмотності» тощо.

— Всі ці роки ми стараємося йти в ногу з часом, бути першими у впровадженні нових проектів та технологій, — говорить Тетяна Геннадіївна, — тож наших юних читачів чекає ще багато проектів і сюрпризів. Це нові конкурси і презентації в стінах бібліотек, вивчення іноземної мови, удосконалення комп’ютерних навиків. Одним словом, ювілей пройде корисно і цікаво. Як і кожний день зустрічі з читачами.

Юлія Бабенко, фото автора.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: