Skip to content

Фіналісти українського відбору Євробачення виступили у Дніпропетровську

Юлия Мухина

Юлия Мухина

bat_7jCn96QВони стали сенсацією. Відео на баладу «Knock Knock» зібрало більш 8,5 мільйонів переглядів на YouTube, побивши рекорди українських співаків. З поміж інших виконавців криворізький гурт «Brunettes Shoot Blondes» відрізняється якісними англомовними текстами та відсутністю різкого акценту, через який продукт деяких вітчизняних музикантів важко слухати. 11 березня вони виступили у Дніпропетровську

 

Розігріти публіку випала нагода дніпропетровському гурту «Кімната Гретхен». Бунтівним духом своєї музики вони підкорили сцени найбільших українських фестивалів. Якщо довго слухати поєднання голосових вібрацій та гранжевих мотивів, можна відчути себе на борту космольоту, котрий прямує до невідомої галактики. Неординарні, по-своєму ліричні, хардові мешканці «Кімнати» додали яскравих фарб до «POPLAVOK Music Hall».

«Brunettes Shoot Blondes» — наші давні приятелі. Прикметно, що в нас є дві пісні з однаковою назвою «I don’t know», котрі були написані приблизно в один і той самий період, — сказав Антон Кістрін, соліст гурту «Кімната Гретхен».

Після невеликої перерви на сцену піднялися головні винуватці зустрічі — «Brunettes Shoot Blondes».

Напевно, тут присутні люди, котрі слідкували за відбором на «Євробачення-2016». Саме там ми презентували нову пісню «Every Monday». Через місяць, десь 11-12 квітня вийде кліп на цей сингл, — зізнався фронтмен гурту, Андрій Ковальов.

Музиканти розповіли, що на початку музичної кар’єри Дніпропетровськ був для них своєрідним закордоном. Після криворізьких сцен майданчики Дніпра здавалися неймовірно великими. Тепер же хлопці прикрашають своєю музикою європейські фестивалі. І це не дивно: приємний голос, чудове звучання, повна віддача та драйв. Стильні хлопці, які знають сенс в гарній музиці, в черговий раз доводять, що наполегливість й талант прокладуть дорогу до будь-якої вершини.

Їхня музика схожа на чорний чай зі шматочками фруктів, котрі вдало відтіняють насичений смак нотками прянощів. Найкраще доповнення до похмурого ранку, проведеного під простирадлом. Терпкий присмак звучання хочеться пускати венами замість крові. Це музика міжсезоння, звуки переходу від однієї крайнощі до іншої, відлуння дощових крапель на парасольці одинака. Їй неможливо дати конкретне визначення, тільки відчути. Відчути її, як вітер, що чіпляється за твою шкіру. Таку музику роблять ситуації. Вона різко змінюється відповідно до твого настрою, наче сезонні мусони.

Безперечно, для «Brunettes Shoot Blondes» це лише початок. Але вже зараз можна говорити про якісний український контент, за який навіть за кордоном не буде соромно.

Аліна Стаменова, фото автора

0DoiCeGuyXc

ZoAc3iHoCJ0 (1)

jCY000aKhs4

bat_7jCn96Q

WLBqifPzklc

qmAVECpNPm0

Категория: Новости Культуры Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: