Skip to content

Дніпропетровська активістка вимагає від Президента повернути військовий шпиталь народу України

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Фото: kstati.dp.ua
Фото: kstati.dp.ua

Відповідну петицію Людмила Кострюкова зареєструвала на сайті Президента, про це вона повідомила у соцмережі Фейсбук.

«Ми, громадяни України, що підписали цю петицію, вимагаємо від Вас, пане Президент, втрутитися і сприяти припиненню ганебних дій, які здійснюють корумповані представники різних гілок влади щодо незаконної передачі майна і території Дніпропетровського військового госпіталю, розташованого за адресою Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Комсомольська, 63 — після перейменування вул. Старокозацька, 63).
Наголошуємо на тому, що Дніпропетровський військовий госпіталь — це власність народу України і спроба передати його за допомогою різних юридичних махінацій у власність представників країни-окупанта, якою є Російська Федерація, зокрема «ВТБ-банку», розцінюємо як ганебну зраду.
Звертаємо Вашу увагу також і на те, що передавати у приватну власність майно і територію Дніпропетровського військового госпіталю навіть — громадянам або юридичним особам України — також є неприпустимим.
Те, що належить державі, належить і нам, іі громадянам.»
Чекаю на підтвердження реєстрації петиції і іі оприлюднення», — пише Людмила Олегівна.

Також завтра, 25 лютого, о 12.30, у Дніпропетровську пройде акція біля входу у військовий шпиталь (вул. Старокозацька, 63) з вимогою повернути заклад у власність України.

https://www.facebook.com/ludmila.kostryukova/posts/935813859800898

Категория: Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: