Skip to content

Hoover Ultra Vortex — ідеальне чищення для м’яких меблів

Ростик Петровский

Ростик Петровский

Місце й час проведення. Скільки пилу може залишатися на ліжках, подушках або дивані? Ретельне й регулярне чищення і пилосмочення, безперечно, здатні допомогти контролювати розмноження бактерій та алергенів, проте деякі поверхні потребують спеціального обробляння для видалення прихованого бруду.

Hoover Ultra Vortex -  ідеальне чищення для м’яких меблів. Новости Днепра

Hoover представляє Ultra Vortex — новий пилосмок, що ідеально підходить для очищення ліжок, матраців і будь-яких м’яких меблів та здатен допомогти вам підтримувати вдома здорове середовище.

Відомо, що саме ліжка й матраци слугують місцем розмноження пилових кліщів та алергенів, які є однією з основних причин алергії та проблем з диханням. У матраці в середньому може міститися ледь не 2 мільйони пилових кліщів, тоді як чутливість до них невпинно зростає: близько 300 мільйонів людей у світі страждає на астму, а від 200 до 250 мільйонів людей страждає на алергію (згідно з «Білою книгою щодо алергії» Всесвітньої організації з алергії, 2013 р.).

Hoover Ultra Vortex здатен видаляти алергени, пил і пилових кліщів з ваших ліжок та м’яких меблів, як-от дивани, а також із диванних і звичайних подушок.

Що робить цей пилосмок таким ефективним? Три спеціальні програми очищання: режим потужного всмоктування дає змогу глибоко та якомога обережніше видаляти пил і бруд з тканин. Він також якнайліпше підійде для делікатних поверхонь. Турбощітка, що працює зі швидкістю 4200 обертів за хвилину, глибоко проникає до волокон тканин, видаляючи алергени й пилових кліщів. Ultra Vortex оснащено ультрафіолетовою бактерицидною лампою, здатною не лише вбивати до 99,9% бактерій, алергенів і пилових кліщів, а й запобігати їхній повторній появі. Випромінювання лампи впливає на клітини мікроорганізмів, ідеально стерилізуючи матраци й подушки на ліжках і диванах та запобігаючи в такий спосіб появі дерматиту й астми. Це буде найліпший вибір для хворих на алергію.

Ultra Vortex має технологію «Циклон», яку розроблено для високої ефективності пиловловлення й забезпечення ліпшого всмоктування, а також задля зменшення витрат на обслуговування фільтра. До того ж, контейнер пилозбірника можна легко вийняти одним рухом, а його очищення не потребує ніяких контактів з пилом, що робить цю процедуру максимально гігієнічною.

Hoover Ultra Vortex -  ідеальне чищення для м’яких меблів. Новости Днепра

Hoover є міжнародним брендом у світі бізнесу з понад столітньою історією. Це європейський лідер як у сегменті побутової техніки для прибирання підлоги, так і в сегменті всіх основних побутових приладів, як автономних, так і вбудованих. Компанія належить до вищого сегменту ринку завдяки своїм технологіям та інноваціям, найсучаснішим товарам та уважності до дрібниць. Товари компанії Hoover призначені для найвимогливіших клієнтів, які вже сьогодні бажають мати те, що стане стандартом лише завтра. Таке позиціювання виражено в гаслі: «Покоління майбутнього».

Категория: Реклама

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: