Skip to content

«Slang Club»: у Дніпрі навчатимуть молодь англійській

Людмила Сергиенко

Людмила Сергиенко

«Slang Club»: у Дніпрі навчатимуть молодь англійській . Новости Днепра

«Slang Club»: у Дніпрі навчатимуть молодь англійській . Новости Днепра

В рамках цьогорічного проекту «Open Weeks Osvitorium» одним із головних завдань голова обласної ради поставив інтелектуальний розвиток. Тепер щовівторка на базі Молодіжного центру Дніпропетровщини проходять безкоштовні заняття з англійської мови.

Про це кореспонденту “НМ” розповіли в прес-службі обласної ради.

«Slang Club» – це новий вид розмовного клубу, спрямований на вивчення сучасної, сленгової, молодіжної іноземної мови. Також це можливість вивчити культуру іншої країни, адже на зустрічах присутні стажери програми AIESEC, що приїхали до Дніпра з різних куточків світу. Учасники клубу вже встигли поспілкуватися із волонтерами з Чехії, Египту та Китаю.

На наступних заходах будуть стажери з Туреччини, Індонезії, Іспанії та Чорногорії (тому за бажанням можна практикувати свої навички з цих мов). Голова обласної ради Гліб Пригунов наголошує:

— Цей проект покликаний, окрім цікавого дозвілля, квестів, спортивних ігор, бути майданчиком для інтелектуального розвитку. Не дивно, що однією з основних складових зараз є вільне володіння англійською мовою. Ми маємо виховувати освічене покоління, адже саме вони – це головний потенціал країни!.

«Open Weeks Osvitorium» об’єднує різноманітні напрямки: творчість, спорт, змістовне дозвілля, наука, особистий розвиток.

Окрім уроків англійської, в рамках проекту проходитимуть акустичні вечори, уроки з йоги, кіноклуб на свіжому повітрі, молодіжна «hand made» майстерня та багато іншого. Зараз кожен бажаючий може долучитися до вивчення англійської. Цікаві уроки проходять у неформальній атмосфері. Ви отримаєте нові знання, знайомства із цікавими людьми, все абсолютно безкоштовно.

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: