Skip to content

Як дніпрянам позбавитися зайвої ваги та захворювань серця

Людмила Сергиенко

Людмила Сергиенко

Енергія, здоров'я, краса, молодість. Новости Днепра

Енергія, здоров'я, краса, молодість. Новости Днепра

Поява перших зморшок, зайва вага, проблеми з серцем і судинами, все частіше стають візити до різних лікарів… Може, проблема в нестачі енергії? Всі процеси, що відбуваються в нашому організмі, вимагають енергії, яка утворюється в присутності певної кількості коферменту Q10. Якщо до 30 років організм може сам виробляти кофермент Q10, то з віком і в результаті захворювань ця здатність знижується. Тому виникають симптоми серцево-судинних захворювань, порушення обміну речовин в організмі і зниження імунітету.

Численними дослідженнями було підтверджено ефективність прийому коферменту Q10 при кардіологічних та імунних захворюваннях, захворюваннях печінки, пародонтозі. Відзначається позитивна дія коферменту Q10 при цукровому діабеті, алергіях, виразкових ураженнях шлунка та 12-палої кишки. При призначенні коферменту Q10 спортсменам відзначається підвищена витривалість організму до значних фізичних навантажень. Особливе значення застосування коферменту Q10 займає і в боротьбі із зайвою вагою. Кофермент Q10 широко застосовується в косметології. Він входить до складу багатьох косметичних засобів, а прийом всередину дозволить покращити стан шкіри і захистити її клітини від дії ультрафіолету і вільних радикалів.

В аптеках України представлений препарат КОЕНЗИМ Q10 УЛЬТРА (США). В одній капсулі знаходиться профілактична доза коферменту Q10 — 30 мг, що дозволяє регулювати прийом від однієї до двох капсул на день при різних станах.

Коензим Q10 ультра

-Уповільнює процеси передчасного старіння.

-Покращує роботу серцево-судинної системи.

-Зміцнює імунітет.

-Прискорює спалювання жирів.

-Покращує стан і відновлює структуру шкіри.

-Підвищує витривалість організму до фізичних навантажень.

Виробник: Healthyway Production, Inc (США).

Офіційний представник в Україні — ПП «Хелсівей», Київ, тел. (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua

Гіг. висновок ДСЕЕ МОЗ України №05.03.02-03/70480 від 05.08.2013 р. Дієтична добавка. Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією і проконсультуватися з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я!

Категория: Реклама

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: