Skip to content

У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018»

Ростик Петровский

Ростик Петровский

У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра

30 травня у Дніпрі, в парку ім. Т. Шевченка, відбувся гала-концерт міжвишівського фестивалю самодіяльної творчості «Студентська весна-2018». У першому турі фестивалю, який проходив протягом квітня та травня, взяли участь 10 закладів вищої освіти. 3,5 тис. учасників показали понад 200 номерів для 5 тис. глядачів, повідомляє корреспондент «НМ».

У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра

Журі відібрало лауреатів для участі в гала-концерті та за результатами оцінювання визначило переможців «Студентської весни-2018».

«Студентська весна» проводиться у Дніпрі з 1969 року. Цей захід став традиційним. З минулого року переможці конкурсу отримують грошові призи. Гран-прі – 51 тис. грн, І місце – 34 тис. грн, ІІ місце – 25,5 тис. грн, ІІІ місце – 17 тис. грн. Це значні суми, які студенти зможуть витратити на розвиток своїх колективів. Багато хто каже, що сьогодні молодь не відривається від своїх гаджетів. Та це неправда, і ми бачимо, що молодь любить брати участь у творчих фестивалях», – зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра
Цього року володарем гран-прі став Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, перше місце посів Дніпровський національний університет ім. О. Гончара, друге – Університет митної справи та фінансів, третє – Національна металургійна академія України.

У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра

«Торік наш університет посів перше місце, а вже цього року ми отримали гран-прі. Це велика честь для нас, і ми дуже пишаємося собою, своїм університетом. Навчаючись в Університеті внутрішніх справ, ти не очікуєш відкрити у себе танцювальні чи співочі таланти, але дуже добре, що є такий конкурс, де кожен може спробувати свої сили, показати себе», – каже студент Університету внутрішніх справ Артем Борилюк.

У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра У Дніпрі відбувся гала-концерт фестивалю «Студентська весна-2018». Новости Днепра

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: