Skip to content

Хто відремонтує піддашок на 9 поверсі

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Покращується настрій, коли бачиш – не лише весна прикрашає місто. Як ще до шостої ранку на мосту наводить чистоту машина, а на розі проспекту Яворницького й вулиці Січових стрільців повним ходом іде ремонт дороги. Як на пряму лінію в редакцію телефонують дніпряни і запитують, куди звернутися, аби всім будинком взяти участь у безстроковій акції «Дніпро – простір чистоти».

Коли завершиться ремонт ліфтів? Коли відремонтують дах у будинку? Чому мешканці в будинках без ліфта платять, як жителі висоток? Що входить у тариф? Ці питання у численних дзвінках городян на пряму лінію звучали найчастіше. Відповідав, переконував, роз’яснював, слухав і брав на замітку директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай.

— У нас на дев’ятому поверсі будинку №6 по вул. Гладкова козирок над балконом потребує ремонту. До кого треба звертатися?

— 3 травня працівники «Жилсервісу-2» обстежили стан покрівлі цього будинку. Виявили, що над вашою квартирою вона у задовільному стані. Вода просочується на стику балконного козирка та стіни на 9-му поверсі. Герметизація стику прийшла в непридатність, потрібен ремонт. Але відповідно до ст. 151 Житлового кодексу України, ч. 3 ст. 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 10 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», п. 7 Правил користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків власник та наймач квартири зобов’язаний за свій рахунок здійснювати поточний і капітальний ремонт (у тому числі й козирка над балконом), який входить до площі приватизованої квартири.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: