Skip to content

У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру. Новости Днепра

27 березня заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко привітав визначних діячів театрального мистецтва міста з Міжнародним днем театру, який відзначають сьогодні. Посадовець вручив подяки мера та почесні грамоти Дніпровської міської ради 45 акторам, режисерам, адміністраторам театрів, театрознавцям та іншим.

— У нашому місті працюють 9 театрів, 5 із них – міські. Щороку ці заклади культури відвідує третина населення Дніпра. Життя неможливе без мистецтва. А ви – творці цього мистецтва. Дякуємо вам та вітаємо зі святом, – звернувся до присутніх Олександр Шикуленко.

Крім цього, під час урочистого прийому було вручено іменні мистецькі премії міського голови.
Так, лауреатом премії імені Іллі Кобрицього для режисерів та постановників став актор-ляльковод, провідний майстер сцени Дніпровського міського театру ляльок «Театр актора і ляльки» Роман Гребенюк. Його відзначили за постанову спектаклю «Коза-дереза».
Премію імені Марата Стороженка для акторів отримали актор драми вищої категорії Дніпровського драматичного молодіжного театру «Віримо» Сергій Клименко та актор-ляльковод, провідний майстер сцени Сергій Олійник.
Премію імені Зінаїди Хрукалової для актрис здобула актриса Дніпровського драматичного театру ім. Т. Шевченка Світлана Сушко.

У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру. Новости Днепра. Новости Днепра У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру. Новости Днепра. Новости Днепра У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру. Новости Днепра У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру. Новости Днепра У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру. Новости Днепра У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру. Новости Днепра У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру. Новости Днепра У Дніпрі привітали діячів культури з Міжнародним днем театру. Новости Днепра

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: