Skip to content

Вопрос к “НМ”: как получить деньги за испытательный срок?

Людмила Сергиенко

Людмила Сергиенко

Вопрос к “НМ”: как получить деньги за испытательный срок? Новости Днепра.

Вопрос к “НМ”: как получить деньги за испытательный срок? Новости Днепра.

“Наше місто” відповідає на актуальні питання дніпрян.

— Працював місяць на випробувальному терміні, але потім мені сказали: «Ти нам не підійшов». Грошей не заплатили. Куди поскаржитись, аби отримати свої гроші?

На питання відповідає начальник управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Андрій Толстогузов:

— Тобто ви працювали нелегально, без оформлення? Те, як з вами повелись, — це грубе порушення законодавства про працю. Насправді випробувальний термін – ті самі трудові відносини без обмежень у питаннях оплати праці. Так, звільнити того, хто не впорався із роботою так, як треба, можна, але гроші за роботу під час цього терміну обов’язково мають заплатити. Звісно ж, це можливо, якщо все було оформлено офіційно. До речі, підставою, аби вважати, що працівник не пройшов випробувальний термін, може бути лише професійна невідповідність. Все інше, приміром, запізнення, не має відношення до цього терміну.

Телефон приймальної комісії Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області:+380 (56) 776–74–40. Графік роботи управління можна подивитися тут. 

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: