Skip to content

Як підтримати суглоби

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Vitaliy Turbinin

Восени, як правило, відбувається загострення всіх хронічних захворювань, і захворювання опорно-рухового апарату не виключення. Симптоми артриту, артрозу, остеохондрозу в цей період мають чітко виражену клінічну картину. У суглобах виникає біль під час або після навантаження, з’являється обмеженість рухів та локальна ранкова скутість, ниючий нічний біль стає постійним, виникає хруст у суглобі при русі, форма суглоба змінюється та з’являється його хворобливість при пальпації.

Причина цих симптомів лежить у руйнуванні суглобового хряща. Хрящі, що вкривають кістки та утворюють натуральну подушку між ними, стають тонше. З часом хрящ втрачає свою еластичність і міцність. Суглоби починають хворіти і деформуватися…

Основні вороги суглобів – це вікові зміни організму (особливо у жінок у період менопаузи), надлишкова вага, травми, значні фізичні навантаження на опорно-руховий апарат, захворювання суглобів. З віком також зменшується здатність організму виробляти природну речовину — глюкозаміну сульфату, яка є головним компонентом синовіальної рідини, що дозволяє суглобу легко та безболісно рухатися, а також зміцнює хрящ.

На сьогодні спеціалісти рекомендують тривалий прийом хондропротекторів. Хондропротектори – це препарати, що покращують структуру і зміцнюють тканини хряща, а також затримують розвиток артрозу.

В аптеках України представлений натуральний хондропротектор АРТРИТОЗАМІН. До його складу входять натуральні компоненти: глюкозамін та хондроітин сульфати, метилсульфонілметан, рослинні екстракти (босвеллії, турмерик, виноградних кісточок) та вітамін Е.

Натуральні складові АРТРИТОЗАМІН сприяють активному відновленню хрящової тканини та утворенню міжхрящової змазки, відновлюють рухливість ушкоджених суглобів, зменшують напругу у суглобах, підвищують стійкість хрящової тканини при значних фізичних навантаженнях, а також зменшують потребу у протизапальних нестероїдних препаратах.

Для посилення ефекту хондропротектори можна поєднувати з ОМЕГА-3, АКУЛЯЧИЙ ХРЯЩ та антиоксидантами.

Форма випуску: 30 та 60 таблеток.

ПП «Хелсівей» — офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні, м. Київ, тел. (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua

Висновок ДСЕЕ МОЗ України № 05.03.02-03/70480 від 05.08.2013 р. Дієтична добавка.

Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЄЕ БУТИ ШКІДЛИВАМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я

Категория: Реклама

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: