Skip to content

Весняний сюрприз від мера

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Весняний сюрприз від мера. Новости Днепра

У Дніпрі з нагоди 8 Березня жінкам просто на вулиці дарували квіти. Повідомляє «НМ».

Акцію влаштували з ініціативи міського голови Бориса Філатова. Палатки з квітами та листівками розмістили у різних районах міста. Загалом у святковий день для жінок підготували близько 10 тис. букетів тюльпанів.

— Це ініціатива нашого мера Бориса Філатова. У святковий день ми вітаємо всіх жінок. Вони дарують нам свої прекрасні посмішки, а ми їм – квіти, – розповів один із координаторів акції Єгор.

Мешканкам Дніпра такий сюрприз від мера припав до душі.

-Молодець мер, подбав про жінок. Я вперше бачу, щоб так роздавали квіти усім безкоштовно, – каже пані Зоя.

Гостя з Києва пані Ольга приємно вражена тим, що просто на вулиці від мера міста вітають жінок та дівчат зі святом.

-Дві години тому приїхали з колегою до Дніпра у справах. Ми гуляли алеєю Небесної сотні, а нам молоді хлопці подарували чудові букети тюльпанів і привітали з 8 Березня від вашого мера Бориса Філатова. Гарна акція, не бачила такого в жодному іншому місті. Одразу піднявся настрій і стало тепліше на душі, – зазначила жінка.

Пані Ніна якраз ішла привітати свою сестру зі святом і сама отримала неочікуваний подарунок.

 -Гарний хлопець вручив квіти і передав вітання від Бориса Філатова. Вражена такою увагою від нашого очільника! Дякую за такі приємні емоції, – наголосила вона.

Усі, хто отримав квіткові привітання від мера, переконують: такі несподіванки якнайкраще підіймають настрій у прохолодний весняний день.

-Приємно, що приділяють увагу, влаштовують нам свято. Настрій піднявся одразу, – каже пані Галина.

Весняний сюрприз від мера. Новости Днепра Весняний сюрприз від мера. Новости Днепра Весняний сюрприз від мера. Новости Днепра Весняний сюрприз від мера. Новости Днепра Весняний сюрприз від мера. Новости Днепра Весняний сюрприз від мера. Новости Днепра

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: