Skip to content

Топ фільмів для дніпрянок до 8 Березня

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Топ фільмів для дніпрянок до 8 Березня. Новости Днепра

Фільми різні, дуже різні. Але тому і склала я їх в один кошик, аби не «грузити» глядача одним жаром, однією тематимкою, одними спецефектами. В цій підбірці фільми, які цікаво дивитись і самій, і з кимось, а це неабиякий плюс. Можна дивитись просто в компанії з шампанським 😉

Сватання на Гончарівці.

Ні, це не так нудно, як вам розповідали в шкільному підручнику! Це неймовірно чудова гра акторів, це шикарна режисура і найбільший скарб – мова фільму! А ті життєві ситуації, в які потрапляють головні герої? Хіба щось змінилось? Хіба ми більше не носимо такі файні вишиванки на щодень… Абсолютно нове для себе ви відкриєте в цій стрічці, обіцяю.

Гніздо горлиці

Українська жінка не сидітиме склавши руки, якщо її родині важко. Доказом цього є наші знайомі, друзі, бабусі, мами і ми самі. «Гніздо горлиці» – екранізація книги Лесі Олендій. Історія однієї родини, з усіма болями, добром, проблемами і світлом в майбутньому…чи є воно там, те світло? Неперевершеним акторам Риммі Зюбіній та Віталію Линецькому віриш до найменшої дрібниці, в кожному слові, в кожному погляді вони справжні. Це остання роль Віталія…

Запах жінки

В цьому фільмі досконало все: від акторів, їх гри і до музики. Тут вся рекомендація в назві і в тому, що головного героя грає Аль Пачіно. Все.

Ілюзія обману

Головний фокус в тому, що фокуси тут ні до чого. Чи все ж таки – фокуси тут головні? Це легендарне шоу чи приголомшливі пограбування? Скільки їх в команді?  То хто ж вони: кращі ілюзіоністи світу чи грабіжники? Подивитись варто тільки тому, щоб розуміти, що пильність не можна втрачати ні на хвилину, ніколи.

Залізна леді

Думаю, що ви і так розумієте про чий життєвий шлях це кіно. Воно просто обов’язкове до перегляду. Чи так легко бути сильною, залізною? А чи легко любити таку сильну жінку і чи може чоловік лишатись сильним поруч із «залізною»?

Колір ночі

Ви звикли, що Брюс завжди рятує світ? А чи уявляли ви, поружки, собі Брюса таким, як в цій стрічці? Сумніваюсь. Психологія, запаморочливе кохання, трохи солодкої еротики… це варто подивитись.

Думками навиворіт.

Так, це мультик. Але я раджу його всім дорослим. Обов’язково! Просто випустіть дитину в собі і не закривайте її більше в ту темну кімнату. Згадайте, що всі ми родом з дитинства і саме там, в дитинстві, ми були справжніми…

Ми – Міллери.

Родина Міллерів їде в подорож. Здавалось би – що  тут незвичайного? Родина їде в подорож! Та подорож незвичайна, навіть подекуди небезпечна. Та й родина не зразкова, чи родина це взагалі? Прекраснішої комедії для відпочину мізків ви не знайдете! І ще, це з тих комедій, що їх можна передивлятись знову і знову 😉

Життя в рожевому кольорі.

Едіт Піаф. Одне її ім’я змушує нас чути її неймовірний голос, що підкорив увесь світ. Ця стрічка про життя цієї неймовірної жінки, про непросте життя, місцями жорстоке. Який шлях пройшла та, що їй поклоняється світ? Рекомендую стрічку особливо тим, хто хоч інколи має думку, що «он як все легко в неї!».

Секс і місто (фільм)

Чи буває життя після весільної драми? А чи буває жіноча дружба насправді? Чи може затята кар’єристка поступатись своїми принципами? Відповіді на всі ці питання і набагато ільше – у фільмі. Цю драму називають «посібником для чоловіків», бо фільм розповідає про жіночу душу набагато ілье, ніж комусь життєвий досвід. Цей фільм, як улюблений десерт – лише насолода гарантована від перегляду.

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: